VIARENT ZLATNI SPONZOR GIRO D’ITALIA 2020

BICIKLISTE KROZ MAĐARSKU PREDVODI FORD TRUCKS F-MAX!

Na etapi kroz Mađarsku u okviru međunarodne biciklističke trke Giro d’Italia 2020 takmičare će predvoditi tegljač Ford Trucks F-Max, koji će biti dekorisan bojama ovog preko sto godina starog sportskog događaja. Delta-Truck će osim na ovaj način poznatu manifestaciju sponzorisati i malim rent a-car komercijalnim vozilima VIARENT-a. 

Objavljeno :

Prvo biciklističko takmičenje pod nazivom Giro d’Italia start je imalo u Milanu 13. maja 1909. godine i od tada se razvilo u renomiran međunarodni sportski događaj. Od bezbroj trka u sezoni 2020, tri će se prvi put održati u Mađarskoj, i to u organizaciji Nacionalne sportske agencije. Velika trka ovogodišnjeg takmičenja održaće se 9. maja u Budimpešti. U prvoj etapi, na deonici dugoj 9,5 km, na potezu od trga Heroja do Palate u Budimu, predstaviće nam se međunarodno priznati takmičari. Drugog dana biciklisti će preko planina Piliš i Verteš, sa pređena 193 km stići do Đera. Na kraju, 11. maja je potrebno biciklom preći 197 kilometara između Sekešfehervara i Nađkaniže, a na toj trasi naći će se i poznata mađarska banja Heviz.

U skladu sa tradicijom

U Italiji, na biciklističkim trkama Giro d’Italia takmičare obično predvodi jedan američki tegljač, zato je Nacionalna sportska agencija zamolila mađarskog uvoznika Ford Trucks firmu Delta-Truck Kft, odnosno kompaniju VIARENT, da kao vodeći brend na polju rentinga komercijalnih vozila u Mađarskoj sponzoriše trku i obezbedi jedan FORD F-MAX tegljač za ovaj sportski događaj. Ovakva molba je za nas čast, a srećna okolnost je to što se ovaj zahtev podudario sa namerom Delta-Truck Kft, odnosno VIARENT da sponzoriše neki sportski događaj. F-Max će dekorisan takmičarskim bojama, dva sata pre biciklista proći trasom, na prvoj deonici kao solo vozilo, a na druge dve će se priključiti   poluprikolica sa ceradom marke Kögel. Skup vozila će prevoziti flaširanu mineralnu vodu za takmičare, a na punktovima će hostese deliti promotivni materijal o poluprikolici. VIARENT, kao deo kompanije  Delta-Truck će obezbediti mala komercijalna vozila za posluženje.

Na tragu zajedničkih vrednosti

Delta-Truck Kft. i VIARENT će se tokom prolaska Giro d’Italia kroz Budimpeštu, glavni grad Mađarske, predstaviti i posebnim paviljonom na trgu Heroja.

VIARENT je poput biciklističkih takmičara Giro d’Italia otelotvorenje efikasnosti, istrajnosti i tačnosti.

Želimo mnogo uspeha takmičarima!

VIARENT je zlatni sponzor Velike trke Giro d’Italia 2020 Hungary Grande Partenza / Big Start / Nagy Rajt.

Podeli

Ne propustite naše najbolje ponude

Prijavite se za naš newsletter i budite informisani o našim promocijama i novostima.

Prijavi se