VIARENT JE JEDNA OD NAJVEĆIH KOMPANIJA ZA IZNAJMLJIVANJE КOMERCIJALNIH VOZILA U CENTRALNOJ EVROPI

VIARENT JE ČLAN DELTA GRUPE

Kompanija VIARENT Kft. je osnovana 1994. godine u saradnji sa francuskom kompanijom VIA Location. Danas je kompanija VIARENT deo i u stoprocentnom vlasništvu multibrend korporacije Delta Trucks Ltd. koja je ovlašćeni distributer i serviser za ISUZU, Iveco, Lamberet, Benalu, Legras, Broshuis, Koegel, Ford Trucks i Mercedes Benz i od matične kompanije uživa snažnu podršku. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, sposobnosti da prevaziđe svaku prepreku i izađe u susret svim tržišnim zahtevima, VIARENT je postao tržišni lider u oblasti iznajmljivanja komercijalnih vozila, kojih oko 1800 krstari evropskim drumovima. Sa svojim velikim iskustvom i stečenim znanjem akumuliranim duže od 25 godina, kompanija VIARENT je usmerena na širenje svoje franšizne mreže i izgradnju čvrstih partnerstava pružajući stabilan oslonac za uspešnu saradnju.

IDITE NA STRANICU FRANŠIZA

NAКON MAĐARSКE, VIARENT I U SLOVAČКOJ

2013. je bila godina početka širenja u inostranstvu, već smo prisutni u Szenc u Slovačkoj, pod nazivom Delta-Truck SRO, gde našim klijentima pružamo uslugu iznajmljivanja vozila VIARENT i bavimo se prodajom polovnih komercijalnih vozila pod brendom Top Quality. Nastavljamo širenje mreže svojih usluga u Srbiji 2019. godine.

SDT GRUPACIJA

SDT GROUP DOO je srpska kompanija osnovana 2010. godine u Beogradu sa sedištem u Dobanovcima. Svoje decenijsko iskustvo implementira i u zemljama regiona – u Bugarskoj od 2015. godine kao SDT South East Europe (SDT SEE) gde je ovlašćeni servisni partner Solaris Bus & Coach i u Rumuniji od 2019. godine. Matična kompanija osniva SDT RENTING kao franšizu mađarskog brenda VIARENT 2019. godine sa sedištem u Beogradu, a osnovna delatnost je FULL SERVICE iznajmljivanje komercijalnih vozila. SDT grupacija je zadužena za održavanje preko 1000 autobusa širom Evrope i pruža tehničku podršku u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj i Belgiji.
Kompanija SDT GROUP je tržišni lider u održavanju komercijalnih vozila u garantnom i vangarantnom roku, pruža sve vrste servisiranja i farbarsko-limarskih radova i omogućava svojim klijentima logističku, tehničku i administrativnu podršku. Kontinuiranim unapređivanjem radnih uslova, praćenjem vodećih trendova na tržištu i ulaganjem u najsavremeniju opremu i obuku, stvorili smo kvalitetan tim koji je pripremljen da se izbori sa svakim zadatkom. Ponosni smo na poverenje koje su nam pružili naši partneri, među kojima su Solaris, Kögel, Rolfo, Lohr, Kässbohrer, Fogmaker, AdBlue, Auger, Piusi, Pixel.

SDT RENTING VIARENT FRANŠIZA

Na tržištu Srbije kompanija SDT RENTING nastupa kao franšizni partner kompanije VIARENT i bavi se FULL SERVICE iznajmljivanjem komercijalnih vozila.
Spojem iskustva u iznajmljivanju komercijalnih vozila kompanije VIARENT i najsavremenijeg servisnog centra sa izgrađenom reputacijom kompanije SDT GROUP, klijent dobija siguran, profesionalan i pouzdan ambijent za svoje poslovanje. SDT RENTING objedinjuje kratkoročno i dugoročno iznajmljivanja i pruža jedinstvenu FULL SERVICE uslugu za kompletan komercijalni program prema specifičnim potrebama klijenta. Svojim klijentima pružamo profesionalno savetovanje i tehničku podršku pri odabiru vozila za sve transportne zadatke koristeći VIARENT Bérautó know how.
Glavni cilj fleksibilnog modela iznajmljivanja koji nudimo je precizno određivanje troškova eksploatacije voznog parka koji se može izraziti u EURcent/km, što omogućava našim klijentima da se fokusiraju na svoju primarnu delatnost. Administriranje, logistiku, potpunu brigu i sav rizik troškova eksploatacije iznajmljenih vozila preuzima VIARENT Srbija!

IDITE NA STRANICU FRANŠIZA

SPECIJALISTI ZA KRATKOROČNO I DUGOROČNO IZNAJMLJIVANJE

OD KOMBIJA DO VOZILA OD 40 TONA

Uspeh naše kompanije dokazuje činjenica da smo poslednjih godina uspeli da obezbedimo poverenje mađarskih, slovačkih i drugih međunarodnih transportnih kompanija, što pokušavamo da učinimo i na srpskom tržištu. Bilo da se radi o malom teretnom vozilu nosivosti od 500 kg ili kombinovanom vozilu ukupne nosivosti 40 tona, našim klijentima nudimo rešenje za sve transportne zadatke. Vodimo se time da uspeh naše kompanije leži u raznolikosti i visokom kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo. Cilj nam je da naši klijenti budu u mogućnosti da izvršavaju svoje transportne zadatke što brže, ekonomičnije i efikasnije.

NUDIMO REŠENJE ZA SVE TRANSPORTNE ZADATKE

Naši stručnI savetnici će vam pomoći u pronalasku optimalnog rešenja

  • Omogućavamo vam da se fokusirate na primarnu delatnost vaše kompanije, mi vam pružamo rešenje za sve transportne zadatke
  • Ne treba vam veliki broj ljudi za upravljanje voznim parkom, njegovo servisiranje i administriranje
  • Jednom mesečno dobijate račun od nas. (Usluga „FULL SERVICE“ uključuje KASKO, obavezno osiguiranje od odgovornosti, održavanje, servis, uslugu vučnog vozila, zamensko vozilo, zamenu pneumatika).
  • Brza provera u kreditnom birou, zaključenje ugovora
  • Vozila na lageru
  • Moguće je menjati vozila čak i pre isteka dogovorenog perioda usled promene transportnog zadatka

Ne propustite naše najbolje ponude

Prijavite se za naš newsletter i budite informisani o našim promocijama i novostima.

Prijavi se