Niskoramni tegljač zakup


Izaberite vozilo da biste zatražili ponudu
 • Volvo FH 500 – Niskoramni tegljač

  Zahvaljujući snažnoj strukturi šasije, tegljač Volvo FH može povući 36 tona. VIARENT nudi Volvo FH sa 500 konjskih snaga.

  Više informacija
  • Motor

   500 KS

  • Rezervoar za gorivo

   475 l + 505 l

  • Visina kačenja

   950 mm

  • Hidraulično vešanje

   poseduje

  Zahvaljujući snažnoj strukturi šasije, tegljač Volvo FH može povući 36 tona. VIARENT nudi Volvo FH sa 500 konjskih snaga. Vozilo se odlikuje odličnim upravljanjem, zadržavanjem brzine, Volvo motori su dizajnirani da štede gorivo i opremljeni su automatizovanim sistemom prebacivanja brzina. Pomoću guma sa odgovarajućim pritiskom, pravilno podešenih točkova i osovina možete dodatno smanjiti potrošnju goriva. Dvostruki rezervoar za gorivo, tempomat, do dva frižidera, električni podizači prozora i podešavanje retrovizora, daljinsko centralno zaključavanje, klima uređaj, ABS, ESP – stabilizator + AdBlue rezervoar za gorivo su standardni. Volvo FH nudi kabine različitih veličina, tako da možete odabrati prostor koji je najoptimalniji za vas. Foto ilustracija. Dostupna vozila mogu se razlikovati u boji, modelu i opremi!

  Zahtev za

  Volvo FH 500 – Niskoramni tegljač

  Detalji naručioca
  Podaci o preduzeću
  Trajanje zakupa
  Kako ste čuli za nas?
 • DAF XF 480 – Niskoramni tegljač

  VIARENT nudi DAF XF sa 480 konjskih snaga i 12-stepenim automatskim menjačem. DAF XF ima indikatore uštede goriva.

  Više informacija
  • Motor

   480 KS

  • Rezervoar za gorivo

   690 l + 400 l

  • Visina kačenja

   950 mm

  • Hidraulično vešanje

   poseduje

  VIARENT nudi DAF XF sa 480 konjskih snaga i 12-stepenim automatskim menjačem. DAF XF ima indikatore uštede goriva. Rezultat su do 7% bolja potrošnja goriva na velike daljine. Zahvaljujući smanjenju težine od 50 kg, povećala se i težina prenosnog tereta. Omogućava maksimalno iskorišćeno vreme rada, što poboljšava performanse. Manje žica i konektora sa jednostavnijim elektronskim sistemom. Izvanredna udobnost kabine, koja vožnju čini ugodnijom. Unutrašnja visina je 175 cm ili 210 cm, u zavisnosti od kabine. Ultramoderna spoljašnjost i atraktivan izgled. Zahvaljujući prostranoj, luksuznoj unutrašnjosti, vožnja je pravo uživanje. Vozilo je opremljeno automatskim klima uređajem, podesivim volanom, električnim podizačima stakala, električnim retrovizorima, putnim računarom, vazdušnim sedištem i servo upravljačem. Foto ilustracija. Dostupna vozila mogu se razlikovati u boji, modelu i opremi!

  Zahtev za

  DAF XF 480 – Niskoramni tegljač

  Detalji naručioca
  Podaci o preduzeću
  Trajanje zakupa
  Kako ste čuli za nas?
 • Mercedes-Benz ACTROS 480/510 – Niskoramni tegljač

  Tegljač Mercedes-Benz ACTROS odlikuje ekonomičan, pouzdan Euro 6 motor, program vožnje koji štedi gorivo i pomoćnu opremu.

  Više informacija
  • Motor

   480/510 KS

  • Rezervoar za gorivo

   660 l + 330 l

  • Visina kačenja

   510 Le ili 950 mm

  • Hidraulično vešanje

   poseduje

  Tegljač Mercedes-Benz ACTROS odlikuje ekonomičan, pouzdan Euro 6 motor, program vožnje koji štedi gorivo i pomoćnu opremu. Opremljen je 12-stepenim automatskim menjačem i optimizovanim prenosom. Paleta VIARENT Mercedes-Benz ACTROS-a dostupna je sa 480/510 konjskih snaga. Karakterišu ga dugi periodi između servisa sa niskim troškovima popravke i održavanja. Pouzdani i pristupačni rezervni delovi. Tegljač Mercedes-Benz Actros je moderan, ekonomičan, praktičan i efikasan. Opremljen inovativnom multimedijalnom kontrolnom tablom sa ekranom u boji visoke rezolucije prikazuje podatke o vožnji i informacije o vozilu.
  Foto ilustracija. Dostupna vozila mogu se razlikovati u boji, modelu i opremi!

  Zahtev za

  Mercedes-Benz ACTROS 480/510 – Niskoramni tegljač

  Detalji naručioca
  Podaci o preduzeću
  Trajanje zakupa
  Kako ste čuli za nas?
 • Ford Truck F-MAX 500 – Niskoramni tegljač

  F-MAKS je najnoviji tegljač kompanije Ford Trucks, koji istovremeno kombinuje udobnost, efikasnost i najsavremeniju tehnologiju.

  Više informacija
  • Motor

   500 KS

  • Rezervoar za gorivo

   600 l + 450 l

  • Visina kačenja

   950 mm

  • Hidraulično vešanje

   poseduje

  F-MAKS je najnoviji tegljač kompanije Ford Trucks, koji istovremeno kombinuje udobnost, efikasnost i najsavremeniju tehnologiju. Sa svojim 12,7-litarskim motorom Ecotork Euro 6 sa 500 konjskih snaga može da izdrži sve terene. Poseduje osovinsku konfiguraciju 4k2 i međuosovinsko rastojanje od 3600 mm. U F-Makovoj kabini širokoj 2,5 m, svako bi se osećao kao kod kuće. Sa ukupnim prostorom za odlaganje od 790 litara i najtišim putničkim delom u svojoj kategoriji, Ford F-MAKS je podređen udobnosti vozača. Sa svojim interfejsom sa širokim ekranom i tehnologijom za pomoć vozaču, F-MAKS je oličenje inovacija. Povežite se sa svojim F-MAKS tegljačem pomoću tehnologije ConnecTruck i dobijte trenutne informacije o performansama i potrošnji goriva vaših vozila! Standardna oprema uključuje automatski menjač, bateriju od 225 Ah, kabinu sa vazdušnim jastukom, automatski klima uređaj.
  Foto ilustracija. Dostupna vozila mogu se razlikovati u boji, modelu i opremi!

  Zahtev za

  Ford Truck F-MAX 500 – Niskoramni tegljač

  Detalji naručioca
  Podaci o preduzeću
  Trajanje zakupa
  Kako ste čuli za nas?
 • MAN TGX 520 – Niskoramni tegljač

  Bez obzira kuda vozite, MAN TGX će sigurno zadovoljiti vaše potrebe za transportom zahvaljujući različitim verzijama opreme i motora.

  Više informacija
  • Motor

   520 KS

  • Rezervoar za gorivo

   480 l + 480 l

  • Visina kačenja

   950 mm ili 1000mm

  • Hidraulično vešanje

   poseduje

  Bez obzira kuda vozite, MAN TGX će sigurno zadovoljiti vaše potrebe za transportom zahvaljujući različitim verzijama opreme i motora. VIARENT nudi MAN TGX Euro 6 sa 520 konjskih snaga. Odlikuje se efikasnošću i ekonomičnošću. Analizom podataka o kilometraži, MAN TGX je značajno isplativ. Branik MAN TGX ima lamelastu strukturu koja olakšava prepoznatljivost vozila i istovremeno hladi motor i ostale komponente. Opcionalne pogodnosti uključuju komforno vozačko sedište sa vazdušnim jastukom i naslonom, podesivi naslon za rame i grejanje, roletne, grejani i motorizovani retrovizori i širokougaoni retrovizori, prtljažni prostor na zadnjem zidu kabine, pomoćna kabina. Kabina MAN TGX savršeno odgovara potrebama vozača. Poboljšan prostor za sedenje, montažni zid i izuzetno prostrana kabina. Foto ilustracija. Dostupna vozila mogu se razlikovati u boji, modelu i opremi!

  Zahtev za

  MAN TGX 520 – Niskoramni tegljač

  Detalji naručioca
  Podaci o preduzeću
  Trajanje zakupa
  Kako ste čuli za nas?

Često postavljana pitanja

 • Kako mogu iznajmiti kao preduzeće?

  – Ako vaše preduzeće ispunjava uslove kreditne provere, nakon zaključivanja ugovora i potpisivanja OUP-a, potrebno je da platite depozit (uz iznosu 1-2 mesečne zakupnine) i platiti zakupninu za prvi mesec.
  – Za zaključenje ugovora sa sobom ponesite sledeća dokumenta: izvod firme, kopiju overenog OP obrasca, ličnu kartu ili pasoš i ako niste zastupnik kompanije punomoćje.
  – VAŽNO: gotovinsko plaćanje nije moguće, plaćanje se vrši putem bankovnog transfera.
  – Nakon prijema uplaćenog iznosa depozita, bićete obavešteni kada možete preuzeti svoje vozilo na našoj lokaciji.
  – Detalje o ovome možete pronaći u Opštim uslovima poslovanja.

 • Koliko dugo mogu iznajmiti?

  Vozilo možete iznajmiti na 1 dan (24 sata), 1-72 meseca ili čak na neodređeno vreme. Nakon što nas kontaktirate, moguće je razgovarati o tome koliko dugo želite da koristite vozilo. Naravno, moguće je i povećanje naznačenog vremenskog intervala pregovaranjem.

 • Šta je uključeno u cenu zakupa?

  “Full service” usluga obuhvata amortizaciju vozila, lizing, održavanje, popravku, zamenu guma zbog habanja, zamenu vozila u slučaju dugih popravki, troškove redovnih i vanrednih servisa, KASCO, kao i sve ostale administrativne troškove vezane za stavljanje vozilo na tržište.

 • Da li mogu da koristim iznajmljeno vozilo u inostranstvu?

  Naši klijenti koji iznajmljuju kao pravna lica mogu koristiti iznajmljeno u inostranstvu ali je to potrebno naglasiti prilikom sklapanja ugovora.

 • Gde mogu da preuzmem i ostavim iznajmljeno vozilo?

  Trenutno možete preuzeti i ostaviti iznajmljeno vozilo na lokaciji naše kompanije u Dobanovcima, na adresi Sretenjska 4, Dobanovci.

 • Šta da radim ako imam tehnički problem sa vozilom?

  Ukoliko dođe do bilo kakve tehničke greške tokom korišćenja, molimo da nas kontaktirate na 24/7 telefon 062425888, gde će Vam naše kolege pomoći.

 • Kolika je naknada za dnevni zakup (/iznajmljivanje)?

  Naknada za iznajmljivanje zavisi od vrste vozila koje želite da iznajmite i dužine perioda zakupa. Aktuelan cenovnik možete pogledajte naš Cenovnik ili nas kontaktirajte telefonom!

 • Da li cena najma uključuje osiguranje vozila?

  Cena najma naših vozila uključuje i Osiguranje od autoodgovornosti i KASCO osiguranje.

 • Koliko je dnevna kilometraža uključena u cenu kratkoročnog najma?

  Detaljne informacije o kilometraži možete pronaći u našem aktuelnom Cenovniku.

 • Da li moram da vratim vozilo sa punim rezervoarom goriva?

  Da, naša vozila se uvek moraju vraćati sa punim rezervoarom goriva, jer se preuzimaju sa punim rezervoarom.

 • Koliki period najma podrazumeva dnevni najam?

  U slucaju dnevnog najma, vozilo se mora vratiti u roku od 24 sata od trenutka preuzimanja.

Ne propustite naše najbolje ponude

Prijavite se za naš newsletter i budite informisani o našim promocijama i novostima.

Prijavi se