VI STE PRAVI MAJSTOR SVOG ZANATA…

…ali dopustite Žiletu da vam objasni zašto svako treba da radi ono što najbolje ume!

Izaberite vozilo

Objavljeno :


Viarent Srbija nudi sve vrste lakih komercijalnih vozila potrebnih za obavljanje svih vrsta delatnosti svojim klijentima, koje je moguće kratkoročno i dugoročno iznajmiti. Ovim vam omogućavamo da budete stoprocentno fokusirani na sopstveno poslovanje i bavite se onim što najbolje umete, a brigu o vašim vozilima možete prepustiti pouzdanom partneru.

Danas je za uspešno poslovanje neophodno da komercijalna vozila rade što efikasnije i pouzdanije, uz maksimalnu raspoloživost i da svojim tehničkim specifikacijama i dizajnom najbolje ispunjavaju specifične transportne zadatke. Međutim, kontinuirano ispunjavanje ovih zahteva traži puno iskustva i stručnosti, što nije nužno dostupno pojedincu ili malom preduzetniku, poput majstora, pekara, cvećara ili malog proizvođača. Često se i veće kompanije susreću sa nerešivim logističkim izazovima. Iznajmljivanje vozila od pouzdanog i visoko kvalifikovanog partnera kao što je Viarent može pružiti izvrsno rešenje za ovu prepreku uspešnom poslovanju.

Izlazimo u susret svim vašim zahtevima

Viarent je jedna od najvećih i najznačajnijih kompanija za iznajmljivanje komercijalnih vozila u Centralnoj Evropi, svakako najveća u Mađarskoj. Svoje poslovanje širi i na teritoriju Srbije pružajući vrhunsku uslugu sa svojim franšiznim partnerom SDT Renting. Vozila prilagođavamo vašim specifičnim zahtevima, a u ponudi su kombi vozila, kamioni, tegljači sa poluprikolicama sa različitim nadgradnjama… Vozila možete iznajmiti počevši već od jednog dana do perioda od 99 godina!

FULL SERVICE usluga

Još jedna prednost fleksibilnih konstrukcija za iznajmljivanje kompanije Viarent je ta što uključuju sve što je vezano za održavanje vozila, od redovnog i vanrednog servisiranja do registracije, preko sezonske zamene pneumatika i kompletnog administriranja. Ovo olakšava planiranje troškova sa velikom preciznošću. Zahvaljujući odličnom tehničkom i estetskom stanju, vaša vozila koja iznajmljujete će ostaviti dobar utisak na vaše partnere, a u slučaju dugoročnog zakupa vozila možete brendirati po sopstvenoj želji. I na kraju, ali ništa manje važno, zbog prirode FULL SERVICE modela iznajmljivanja, vaše poslovanje možete brzo i fleksibilno prilagoditi promenljivim potrebama tržišta i transportnim zadacima. Sve ovo vas značajno oslobađa tereta vlasništva nad vozilom i omogućava vam istinsko posvećivanje sopstvenom poslovanju. Jer ne zaboravite – Svako treba da radi ono što najbolje ume. Bolje je iznajmiti!

Podeli

Ne propustite naše najbolje ponude

Prijavite se za naš newsletter i budite informisani o našim promocijama i novostima.

Prijavi se