VIARENTIRAJ

BOLJE JE IZNAJMITI

KRATKOROČNO IZNAJMLJIVANJE KOMERCIJALNIH VOZILA

VIARENT Srbija, tržišni lider za iznajmljivanje komercijalnih vozila na našim prostorima, pokrenula je uslugu VIARENTIRAJ. Naša vozila je moguće iznajmiti dnevno pa nadalje, krojeći uslugu prema vašim potrebama.

Vrsta vozila Ukupna težina (u tonama) Vozačka dozvola (kategorija) Iznajmljivanje, EUR + PDV / DNEVNO
1-30 dana 1-3 meseca 4-12 meseci Godinu dana i duže
 Kombi vozilo 3,5 “B” 29 EUR 26 EUR 23 EUR Zatražite našu jedinstvenu ponudu
Poluprikolice sa ceradom 6,5-7,5 “C” 60 EUR 45 EUR 40 EUR Zatražite našu jedinstvenu ponudu

Zadnja utovarna platforma povećava cenu za 10% po danu. Predviđena dnevna kilometraža: tip vozila do 3,5t prosečno 200 km/dnevno; tip vozila preko 3,5t prosečno 300 km/dnevno. Za prekoračenje predviđene prosečne kilometraže vrši se naplata od 0.06 EUR/km.
Visina depozita se određuje prema trajanju perioda iznajmljivanja.

ZATRAŽITE PONUDU

ILI POZOVITE NAŠEG SAVETNIKA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA IZABERETE KOMERCIJALNO VOZILO KOJE NAJVIŠE ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA:

062 425 888

 

Naši VIARENT savetnici su na raspolaganju radnim danima, ali tehničko osoblje je na raspolaganju 24/7 u svakom trenutku, tako da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode pomoć vam je zagarantovana.

KOMBI

Naš vozni park uključuje širok spektar najpopularnijih vrsta kombija na tržištu pomoću kojih se može efikasno obavljati većina poslova vezana za transport robe. Kombi vozila koje iznajmljujemo nude od 1,0 do 2,2 tone nosivosti i zatvoreni teretni prostor zapremine od 9 do 17 kubnih metara, a u ponudi su i vozila sa rashladnim uređajem.

POLUPRIKOLICE SA CERADOM

Najčešći modeli poluprikolica u Evropi su modeli sa ceradom, koji se mogu koristiti za prevoz svake vrste robe transportovane na paletama kao što su automobilski delovi i piće ali i teških metalnih ili papirnih namotanih koturova. Naša ponuda vozila uključuju lagane i standardne poluprikolice sa ceradom, težine od 5,5 tona, nudeći visinu do tri metra.

Zatražite ponudu

Ponuda za kratkoročno iznajmljivanje vozila

Izaberite vozilo koje želite da iznajmite

 

Izaberite period iznajmljivanja

 

Zatražite ponudu

Fill the form below